Werken en vacatures bij Holbox

werken bij

Holbox is een innovatief en ambitieus bedrijf met een internationaal karakter. We zijn altijd op zoek naar toppers die samen met ons Holbox willen laten groeien. Je werkt in een bijzondere, dynamische en creatieve organisatie, in een fijne sfeer met leuke collega’s.

Denk jij een aanvulling te zijn voor onze teams, dan zien we jouw motivatie en CV graag tegemoet op vacatures@holbox.nl

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou? En wil je wel graag werken bij Holbox? Schroom niet om een open sollicitatie te sturen, dit stellen wij namelijk zeer op prijs!

Commercieel medewerker binnendienst rayon Duitsland (m/v)

Als Commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden en het onderhouden van het klantenbestand in Duitsland, acquisitie vormt dan ook een belangrijk onderdeel van deze functie. Je vervolgt de door jou en je team uitgebrachte offertes en geboekte orders en ziet erop toe dat deze perfect afgehandeld worden.
Meer informatie

Productmedewerkers (m/v)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en actieve medewerkers voor de afdeling montage en handling ter uitbreiding van onze productiecapaciteit in Echt.
Meer informatie

Holbox hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Jouw gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden.