Welkom

Welkom bij Holbox, dé displayfabrikant in Europa!

Holbox is een internationaal georiënteerd familiebedrijf dat sinds 1976 gespecialiseerd is in ontwerp, design en productie van displays. Vanuit onze centrale locatie in Echt en onze productielocatie in Gliwice(PL) bedienen wij met ruim 400 medewerkers de Europese markt en zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige partner voor vele gerenommeerde bedrijven in Europa. Daarnaast heeft Holbox verkoopkantoren in Duitsland, België en Frankrijk.

Bent u op zoek naar een originele display voor uw campagne, dan bent u bij Holbox aan het juiste adres. Wij verzorgen alles in huis, van de eerste schets tot en met de productie, het verpakken en het transport van het eindproduct.

Wij bieden een ruim scala aan displays, die wij custom made voor u maken. Naast onze vele standaard displays hebben wij een serie displays ontwikkeld die binnen enkele seconden staan en daardoor direct inzetbaar zijn: de 2 Second Display® serie.

Ook als u op zoek bent naar andere POS materialen zoals verpakkingen, posters, banners of folders die de marketing van uw product versterken, helpen wij u graag verder.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!
Icoon_FB.jpg  Icoon_TW.jpg  Icoon_LI.jpg  Icoon_YT.jpg  Icoon_BS.jpg  Icoon_PI.jpg  Icoon_G+.jpg


frog_ipad-mail-2.png
Bezoekadres: Loperweg 8 • 6101 AE Echt • info@holbox.nl  
Postadres: Postbus 79 • 6100 AB Echt • Nederland • t +31(0) 475 569 595
Neem contact op


Contact formulier


Alle velden met een * zijn verplicht.
 
 

Copyright © 2018 Holbox BV. Alle rechten voorbehouden
Webdesign Broad website bouwer Website bouw, hosting en promitie.

Om deze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies Laat dit niet meer zien Meer informatie