Vouwdozenplakmachine Holbox Visie verpakt in investering

Een woord, 20 letters: vouwdozenplakmachine.Niet alleen een uiterst fraaie score bij het geliefde bordspel scrabble, maar bovenal een onmisbare schakel in Holbox’ honger naar verdere groei. Marcin Majchrzak, plant manager van de vestiging in het Poolse Gliwice, doet de nieuwe machine uit de doeken.

vouwdozenplakmachine

Holbox merkt de toenemende vraag naar innovatieve displays en springt daar met verschillende investeringen op in. Vorig jaar werd de tweede jumbo drukvellenpers in gebruik genomen en begin 2015 was het de beurt aan een state-of-the-art cacheermachine, nu reeds de derde. In het volgende vernieuwingshoofdstuk speelt een nieuwe vouwdozenplakmachine de hoofdrol. De machine heeft een plaatsje gekregen in het Poolse Gliwice en biedt Holbox extra mogelijkheden op de verpakkingsmarkt.

Want naast slimme displays kun je bij het in Echt gevestigde familiebedrijf natuurlijk ook terecht voor verpakkingen. Een verkoopbevorderende verpakking speelt een cruciale rol bij de marketing van producten. Naast de bescherming van producten is de verpakking een belangrijk onderdeel in de communicatie naar een klant. Holbox weet als geen ander deze factoren met elkaar te combineren.

vouwdozenfoto

Marcin vertelt dat de nieuwe machine zowel met driepunts, vierpunts, zespunts als autolock verpakkingen uit de voeten kan. “Zo’n machine heeft Holbox niet eerder gehad, ook niet in Echt. Zaken die eerst uitbesteed moesten worden, kunnen we nu zelf in eigen beheer uitvoeren.” Dat zorgt ervoor dat Holbox de verpakkingsmarkt nog slimmer en efficiënter tegemoet gaat. “Ook hier in Polen biedt het ons kansen om nieuwe producten in de markt te zetten. Dus als je het hebt over verdere groei van het bedrijf, dan is dit beslist een belangrijke stap.”

Vouwdozenplakmachine

What’s in a name? Een vouwdozenplakmachine doet eigenlijk precies datgene wat de naam al doet vermoeden. De machine vouwt en plakt karton in de gewenste vorm.