Superstar Awards
superstar2019_top

Holbox wint twee Superstar Awards tijdens Viscom 2019

Van 8 tot en met 10 januari werd in de Messe Düsseldorf de Viscom 2019 georganiseerd. Dit is de grootste Europese vakbeurs voor visuele communicatie. Jaarlijks verwelkomt de beurs meer dan 8.000 bezoekers en zo’n 250 internationale fabrikanten en distributeurs presenteren hier hun nieuwste machines, materialen, processen en toepassingen.

Op de tweede avond van de beurs, op 9 januari vond “die Nacht der Sterne” plaats. Met 93 geregistreerde exposities, 87 merken en 41 displayfabrikanten beloofde de Superstar Award dit jaar een spannende competitie te worden, omdat de concurrentie enorm is.

Holbox was genomineerd met drie top displays en heeft maar liefst twee keer een Superstar Award gewonnen. Deze twee displays lichten we kort aan u toe.

GOUD in de categorie “karton – productdragend tot 60x40cm”

Voor Kneipp in Würzburg werd een speciale vloerdisplay ontworpen ter introductie van een nieuw product. Ter promotie van een geurstokkencollectie werd voor Kneipp, een producent van onder andere huidverzorgende producten, een beeldende display ontworpen. Ter ondersteuning van de productbeleving stelt het statief een dop voor en net als het eindproduct kunnen in een tray geurstokjes gestoken worden. In de trays worden de diverse Kneipp geurproducten geplaatst.

superstar2019_goud

ZILVER in de categorie “karton – communicatieve displays tot 60x40cm”

Voor FTI Group, een Duitse reisorganisatie gevestigd in München, maakte Holbox een dynamische display die werd ontwikkeld ter promotie van avontuurlijke reizen naar Turkije. De vloerdisplay, beschikt over een bewegend onderdeel aan de bovenzijde, een ballon die door middel van een motortje op batterijen op en neer beweegt. De opdracht vormde een grote uitdaging voor Holbox en werd in goede samenwerking met de opdrachtgever ontwikkeld. Ondanks de complexiteit was de vloerdisplay voor medewerkers van de reisbureaus gemakkelijk op te bouwen. De display werd geleverd met extra set batterijen en beschikte over een aan/uit-knop.

superstar2019_zilver