Compromisloos op de consumentenmarkt

The Next Future, dat is waar het om draait. Zoals je in deze editie van Instore Only kunt lezen, is dat veelzijdig toepasbaar. The Next Generation (waar je kennis mee maakt tijdens het aanstaande Future Forum), The Next City, The Next Shopping Mall, the Next Temptation of dichter bij huis: The Next Display. Oftewel, hoe ziet onze toekomst eruit? Welke vragen voorzien we vanuit welke markt, waar liggen mogelijkheden en kansen, kortom: met welke strategie creëert The Next Generation The Next Future?

compromisloos-op-de-consumentenmarkt

Als vooruitstrevende onderneming is Holbox continu op zoek naar innovatie: iets creëren dat er nog niet is of een markt veroveren die nog nooit verkend is. Die zoektocht bracht Holbox op het spoor van de consumentenmarkt. Waarom zouden consumenten niet kunnen meeprofiteren van de kennis en kunde die Holbox als internationaal georiënteerd partner op het gebied van ontwerp, design en productie van displays veroverd heeft? Een inzicht dat geleid heeft tot het ontstaan van KartonnenWinkel.nl.

Digitale vlakbedprinter Océ Arizona

Op de webshop KartonnenWinkel.nl deelt Holbox haar creativiteit en passie op het gebied van karton met ondernemers én particulieren. Een grote liefde die geen tijd of aandacht vraagt, een onderhoudsvriendelijk huisdier, hippe meubels of een boeketje bloemen dat nooit uitdroogt! Het is slechts een greep uit het verrassende assortiment. Om deze nieuwe markt daadwerkelijk te kunnen veroveren, zijn de juiste middelen essentieel. In overleg met Océ kwam Holbox al snel bij de Océ Arizona 6170 terecht. Deze grootformaat digitale printer stelt Holbox per 1 oktober in staat nog beter en sneller in kleinere oplages te voorzien. Hij is voorzien van een groot tafelformaat met een maximale printgrootte van maar liefst 2,51 x 3,06 meter. Doorlooptijden worden middels een hoge productiviteit verkort, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt.

Snijplotters

Personalisatie is, geheel in de lijn van KartonnenWinkel.nl, hét toverwoord. Met de aankoop van twee nieuwe snijplotters van Zünd stelt Holbox zich compromisloos op in prestatie en precisie. In combinatie met de vier plotters die al in huis zijn, realiseert Holbox de capaciteit om zowel aan de groeiende vraag als de levertijd van 2-3 dagen te voldoen.

Vlakstansmachine YoungShin

Met de aanwinst van de YoungShin Granite 185, die geïntroduceerd werd op de Drupa in Düsseldorf en in augustus dit jaar in gebruik werd genomen, verkort Holbox ook haar doorlooptijden. Deze automatische vlakstansmachine onderscheidt zich met een uiterst nauwkeurige aanleg en met topfeeding. De Granite 185 garandeert sterk verkorte insteltijden door een doorgedreven automatisme van de feeder.

Met deze aanwinsten bevestigt Holbox de randvoorwaarden voor een betrouwbaar partnerschap en maakt The Next Generation de weg vrij naar de internationale consumentenmarkt.